Skridskobild
Växla bild   
Logotyp

Friluftsfrämjandet Märsta-Sigtuna

Obs du är inte inloggad på Skridskonätet om du ser den här texten. Logga in gör du uppe i högra hörnet, du anger ditt användarnamn och lösenord från Friluftsfrämjandet, samt väljer FF Märsta-Sigtuna, och följer anvisningarna i inloggningsrutan. För mer info, se inloggning.

Mer information om vår verksamhet, krav på utrustning etc. finns under menyn FFMS längst upp till vänster.

Om du inte är medlem i Friluftsfrämjande så blir du det via denna länk. Du får då tillgång till en mängd aktiviteter, inkl. långfärdsskridsko och skridskonätet, och är även försäkrad på våra aktiviteter.

Fantastiska möjligheter till långfärdsskridsko

Uppland och Sörmland erbjuder fantastiska möjligheter för långfärdsskridsko, även vid snörika vintrar.

Turer organiseras i regel på söndagar, samt även vissa lördagar. I regel har vi heldagsturer, men även kortare turer, samt pröva-på tillfällen förekommer. Vi åker kommunalt till isen när det går, annars samåker vi i våra bilar. Ibland hyr vi även buss. Samlingsplats är normalt Märsta station eller Sigtunafjärden. Information om utlysta turer får du på denna sida, under rubriken Utlysta turer, eller på vår hemsida på Friluftsfrämjandet. Våra turer ligger överst under Utlysta turer, därefter finns turer från andra lokalavdelningar.Senaste Isobservationerna

Skridskobild